Lakásfelújítás

Lakásfelújítás és generál kivitelezés Budapesten és környékén.

Első sorban Budapest és környékén, Pest megye egyes területein Vállajuk a lakásfelújítást, teljes, vagy részleges felújítását, kivitelezését.

A lakásfelújítás vagy átépítés során vállaljuk a munkálatok teljes lebonyolítását, a bontástól az újjáépítésig. A sitt elszállítása és megszervezésével kezdődhetnek is a munkálatok. A vakolás, burkolás, villanyszerelés, de akár a vízvezeték szerelést is meg tudjuk Önnek csinálni. Természetesen a szaniterek beépítése és akár kiválasztásában is a segítségére lehetünk.

Természetesen mindezt egy átfogó árajánlat előzi meg, amiben részletesen taglaljuk a munkafolyamat teljes költségvetését, amit az Ön igényének megfelelően alakítunk ki. Az árajánlat elfogadása esetén mi nem csak kézfogással, hanem valós céges háttérrel és mindkét fél számára nélkülözhetetlen szerződéssel is biztosítjuk a megrendelőink nyugalmát.

A generál kivitelezőknek nagy előnye

hogy a megfelelő szakmunkásokat összefogja és a teljes munkálatok során végig kíséri a teljes munkafolyamatokat. Így Önnek csak egy személlyel kell a kapcsolatot tartania, nem kell a különféle szakembereket összetartania, összehangolnia. A legnehezebb munka természetesen a fizikai munkán túl, hogy a megfelelő szakembereket összehangolja.

A lakás felújítása során ezek a fő munkafolyamatok, amikben segíteni tudunk Önnek:

falbontás, fürdőszoba teljes lebontása, egyes esetekben akár a födém javítása, kialakítása, burkolás és csempézés, járólapok lerakása és tanácsadása, festés mázolás hagyományos és vízbázisú festékekkel is. A burkoló szakemberen nagyon sok múlik, mi ezt pontosan tudjuk, így a lehető legjobb szakembereket igyekszünk kiválogatni. Őszintén megmondom egyáltalán nem könnyű feladat.

Laminált padlók lerakása szegélylécekkel, akár hangszigeteléssel is. Vízvezeték szerelés és adott esetben gázkészülékek szerelése, víz-gáz fűtésszerelés beüzemelése is. Ajtók, ablakok, tehát az összes típusú nyílászárók cseréje, kivitelezése. Gipszkartonozás és annak teljes kialakítása, megtervezése.

Otthon felújítás és teljes generál kivitelezés.